خداآفرین-منطقه ازاد ارس khodaafarin-Aras free trade

خداآفرین پر از زیباییست باید ان را شناخت khodaafarin is full of beauty It recognition should : پایگاه اطلاع رسانی ارس خداافرین

مدیر وبلاگ مهندس احد درویشی

 کارشناسی ارشد عمران سازه

 web master: civill engeineer ahad darvish

دکتر الله قلی قلی زاده نماینده کلیبر خداافرین و هوراند

در تلگرام کانال سایت رو دنبال کنید

برای درج تبلیغات با ما تماس بگیرید

09194398546      درویشی

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران

شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده های مهندسین تلاشگر است

رهبر من،طلای نار لاله هایی،امید قلب عاشقایی ،خمینی زمان مایی

ارزو مه همیشه یاور توباشم،میون لشکر تو باشم،علی اکبر تو باشم

چشم اسمونی تو ،اهل روزه حسینه،توی دست زخمی تو ،پرجم پیر خمینه

گل سرخ پرپر من،پر مزن برابر من

تا من زنده هستم و مسولیت دارم

نخواهم گذاشت این حرکت ملت

به سوی ارمانها ذره ای منحرف شود

سال اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل

دکتر روحانی ریاست جمهوری اسلامی ایران

دولت تدبیر وامید

در محک

 امید ادامه دارد

کودکی ادامه دارد

         منطقه ازاد تجاری ارس

شورای عالی مناطق ازاد و ویژه

اقتصادی

آخرین نظرات

فال حافظ

۶ مطلب در فروردين ۱۳۹۳ ثبت شده است

نماینده مردم کلیبر و هوراند در مجلس:
پروژه جانانلو ـ کلیبر از افتخارات دولت در خدمت به مناطق محروم است

خبرگزاری فارس: نماینده مردم کلیبر و هوراند در مجلس شورای اسلامی گفت: افتتاح جاده کلیبر ـ جانانلو یکی از آرزوهای دیرینه مردم منطقه بود که در دولت دهم محقق شد.

خبرگزاری فارس: پروژه جانانلو ـ کلیبر از افتخارات دولت در خدمت به مناطق محروم است
    •  

به گزارش خبرگزاری فارس از کلیبر، ارسلان فتحی‌پور ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به پروژه بزرگ جاده کلیبر ـ جانانلو این جاده مهم و استراتژیک را یکی از افتخارات دولت خدمتگزار در زمینه محرومیت‌زدایی از مناطق کمتر توسعه‌ یافته برشمرد.

وی گفت: با بهره‌برداری از این جاده ضمن تسهیل در ارتباط مرکز استان و شهرستان کلیبر به مناطق مرزی، رونق صنعت گردشگری منطقه ارسباران در کنار افزایش گردشگران و توسعه منطقه نقش اساسی محقق شده و این طرح بزرگ ملی این توانمندی‌ها را بیشتر نمایان خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، منطقه ارسباران خصوصاً شهرستان کلیبر و خداآفرین را به دلیل استعداد بالقوه خدادادی در حوزه گردشگری و کشاورزی یکی از مناطق بکر و پرجاذبه ایران اسلامی ذکر کرد.

وی افزود: تمام تلاش و همت مسئولان منطقه بر این است که با برنامه‌ریزی مناسب، جذب امکانات دولتی و بخش خصوصی بتوانیم در رونق اقتصادی منطقه نقش خود را ایفا کنیم.

فتحی‌پور در سخنان خود واقع شدن قسمتی از منطقه اقتصادی ـ تجاری ارس در شهرستان خداآفرین را از دیگر قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در زمینه جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی عنوان کرد.

وی افزود: با اجرای پروژه ملی جاده کلیبر ـ جانانلو شاهد بهره‌مندی سرمایه‌گذاران از راه ارتباطی مناسب و امن بوده و ارتباط با مناطق مرزی و مرکز استان تسهیل خواهد شد.

نماینده مردم کلیبر و هوراند در مجلس شورای اسلامی گفت: جاده جانانلو ـ کلیبر یکی از جاده‌های مهم دسترسی به منطقه مرزی خداآفرین و نوار مرزی است که عملیات اجرایی آن در سال 75 در قالب طرح ملی آغاز شده و از سال 75 تا 83 فقط چهار کیلومتر کار شده بود و از پروژه ملی به استانی تنزل یافته بود که با پیگیری‌های انجام شده و در دولت نهم و دهم در زمینه سیاست‌های محرومیت‌زدایی دولت و توجه به مناطق محروم به بهره‌برداری رسید.

این گزارش حاکی‌ است، جاده درجه یک کلیبر ـ جانانلو  به طول 40 کیلومتر است که 15 کیلومتر از این مسیر توسط وزارت راه و شهرسازی با اعتبار 45 میلیارد ریال و 25 کیلومتر دیگر توسط وزارت نیرو با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال اجرا شده است.

جاده کلیبر ـ جانانلو یکی از جاده‌های حیاتی و شاهرگ ارتباطی دشت مغان و مناطق مرزی شهرستان کلیبر به مرکز استان است که فاصله کلیبر تا خداآفرین را 80 کیلومتر کاهش می‌دهد.

   هدف از احداث این جاده علاوه بر تسهیل در تردد و جلوگیری از سوانح رانندگی، رونق اقتصادی و توسعه صنعت گردشگری عنوان شده است. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ فروردين ۹۳ ، ۱۲:۴۲
احد درویشی
يكشنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۳، ۱۲:۳۶ ب.ظ

تولید و رشد اقتصادی ارس

تولید بیش از 3700 میلیارد ریال کالای صنعتی در منطقه آزاد ارس / عرب باغی: ارس؛ با رشد 47 درصدی تولید در مسیر راهبرد اقتصاد مقاومتی گام برمیدارد

تولید بیش از 3700 میلیارد ریال کالای صنعتی در منطقه آزاد ارس / عرب باغی: ارس؛ با رشد 47 درصدی تولید در مسیر راهبرد اقتصاد مقاومتی گام برمیدارد
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس از تولید بیش از 3700 میلیارد ریال کالای صنعتی در منطقه آزاد ارس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس محسن خادم عرب باغی با اعلام این خبر گفت: طی سال 1392 میزان تولیدات صنعتی تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در منطقه آزاد ارس با وزنی بالغ بر 45 هزار و 317 تن به ارزشی برابر با سه هزار و 730 میلیارد ریال رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد47 درصدی دارد.
محسن خادم عرب باغی افزود: این میزان تولیدات توسط 71 واحد تولیدی فعال در سایت های صنعتی صنایع پاک و های تک و صنایع سنگین منطقه آزاد ارس تولید شده و مشخصه بارز جریان تولید و توسعه صنعتی ارس، بهره وری بالا و صادراتگرایی است.
وی ادامه داد: رشد 47 درصدی میزان تولید و صادراتگرا بودن محصولات تولیدی در این منطقه نشانگر حرکت منطقه ارس در مسیر راهبرد اقتصاد مقاومتی است.
عرب باغی اظهار داشت: البته تلاش برای استفاده بهینه از ظرفیت های ذاتی اقتصادی در حوزه صنایع نفت و پتروشیمی، تولید صادراتگرا با ارزش افزوده بالا، بهره وری حداکثر در زمان و منابع جزو اهداف عالیه منطقه آزاد ارس است چرا که بر اساس راهبرد اقتصاد مقاومتی درونزایی و تکیه بر ظرفیت های خاص درونی با هدف به حداکثر رساندن منافع و سود آنها در تعاملات بیرونی باید سرلوحه حرکت اقتصادی مجموعه های مهم و تاثیر گذاری مثل منطقه آزاد ارس قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه تولیدات ارس به بیش از14 کشور دنیا صادر میشود گفت: عمده کالا های غیرنفتی تولید شده در این منطقه شامل لوازم خانگی ، لوازم آرایشی بهداشتی، انواع نخ ، گوشی موبایل، موتور سیکلت، درب و پنجره UPVC، کیسه و رول پلاستیکی، فر برقی جوجه گردان، ، کشمش بسته بندی ، انواع کابین آسانسور ، لوازم پلی اتیلنی پارک بازی کودکان، صفحه کابینت، و انواع ام دی اف می باشند.
وی ادامه داد: بنزین ، روغن هیدرولیک، سوخت تقطیری، گرانول، هیدرو کربن سبک و سنگین گازوئیل تصفیه شده و فرآوری شده و سایر مشتقات نفتی نیز از جمله کالاهای نفتی تولیدی در ارس می باشند و روند کنونی تولید که روز به روز در حال رشد است نشان دهنده این است که ارس جزو پیشروان اقتصادی مقاومتی در کشور است.
منطقه آزاد ارس در شمال غربی کشور در استان آذربایجان شرقی و در همسایگی ایران با کشورهای آذربایجان، ارمنستان وجمهوری خودمختار نخجوان واقع شده و با مساحتی بالغ بر 52هزار هکتار یکی از وسیع ترین مناطق آزاد کشور می باشد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ فروردين ۹۳ ، ۱۲:۳۶
احد درویشی
يكشنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۳، ۱۲:۲۸ ب.ظ

راه اندازی دانشگاه بین المللی

             استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه فناوری آمیکو خبر داد: راه اندازی دانشگاه بین المللی با مشارکت آلمان ها در ارس / دانشگاه فناوری آمیکو در منطقه آزاد ارس شهریورماه دانشجو می پذیرد

استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه فناوری آمیکو خبر داد: راه اندازی دانشگاه بین المللی با مشارکت آلمان ها در ارس / دانشگاه فناوری آمیکو در منطقه آزاد ارس شهریورماه دانشجو می پذیرد
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه فناوری آمیکو از افتتاح دانشگاه فناوری آمیکو در آینده نزدیک و آغاز جذب دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی در منطقه آزاد ارس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، پروفسور داود فدایی در گفتگو با خبرنگاران گفت: دانشگاه فناوری آمیکو با تدریس اساتید مجرب اروپایی از کشورهای آلمان، سوئیس و اتریش در رشته های تحصیلی فنی، مهندسی و مدیریتی در سطح کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد.
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: از آخر شهریور ماه سالجاری پذیرش دانشجو در این دانشگاه آغاز می شود.
وی ارایه آموزش های کیفی و کاربردی برای ارتقاء سطح مهارت عملی و علمی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در ارس دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بسیاری وجود دارد اما ارتباط صنعت و دانشگاه محقق نشده و ما بدنبال تحقق عملی این امر هستیم.
پروفسور فدایی در ادامه این گفتگو به اهداف کلان همکاری دانشگاه آمیکو با دانشگاه های آلمان اشاره کرد و گفت: هدف ما توسعه مهارت و استفاده از ظرفیت های خالی کارخانجات و موسسات در منطقه و در کشور است.
وی تامین نیروی ماهر برای شبکه های خدماتی و صنایع کشور، افزایش اشتغال قشر عظیم بیکاران دارای مدرک دانشگاهی، تشکیل شبکه های مهارتی و مدیریت آن ها، ایجاد شرکت های چابک با استفاده از نیروی های ماهر برای بقاء منابع و سازمان ها، استفاده بهینه از منابع و ظرفیت های خالی واحدهای تولیدی برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر و جذب دانشجویان خارجی را از اهم اهداف دانشگاه فناوری آمیکو اعلام کرد.
پروفسور فدایی گفت: سازمان ها و شرکت های چابک بیشترین شانس بقا و توسعه را در جهان امروزی دارند و برای دستیابی به این مهم با استفاده از زبده ترین اساتید آلمانی و ایرانی کنفرانس ها و همایش های ویژه ای برای مدیران عامل شرکت های علاقمند کشور برگزار خواهیم کرد.
هم اکنون 5 پردیس دانشگاهی در منطقه آزاد ارس در حال فعالیت هستند بطوریکه بالغ بر 7 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این منطقه تحصیل می کنند.
پردیس دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز، علوم پزشکی تبریز، پیام نور و آزاد دانشگاههای فعال منطقه آزاد ارس هستند.
منطقه آزاد ارس در شمالغربی کشور در همسایگی کشورمان با جمهوری خودمختار نخجوان، آذربایجان و ارمنستان و در نزدیکی کشور ترکیه واقع شده است و جلوگیری از خروج علاقمندان به تحصیلات تکمیلی به کشورهای مختلف برای تحصیل و جذب دانشجویان خارجی از اهداف مهم ایجاد پردیس های دانشگاهی در مناطق آزاد کشور است.        
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ فروردين ۹۳ ، ۱۲:۲۸
احد درویشی
يكشنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۳، ۱۲:۲۴ ب.ظ

اعلام تسلیت


             مدیر عامل منطقه آزاد ارس داغدار شد

مدیر عامل منطقه آزاد ارس داغدار شد
والده محترمه رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس به درگاه ایزدی پیوست.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، مادر گرامی مهندس عرب باغی در شهر ارومیه دار فانی را وداع گفت. آئین شام غریبان آن مادر گرانقدر امروز یکشنبه 31 فروردین راس ساعت 15:30 الی 17:30 در مسجد امام حسین(ع) واقع در "شیخ تپه" فلکه بهداری ارومیه برگزار می شود.
از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحومه غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان و دیگر سوگواران صبر و شکیبایی مسئلت می نماییم.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ فروردين ۹۳ ، ۱۲:۲۴
احد درویشی
يكشنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۳، ۱۲:۰۴ ب.ظ

دیدنی های ارس

منطقه ازاد ارس به خصوص خداافرین با این زیبایی های که داره همچنین ظرفیت های گردشگری که داره میتونه بیشتر از اینا مورد توجه هم وطنان عزیز گردش کرمون قرار بگیره طبق امار منطقه ازاد ارس بیش از 3.5میلیون نفر عید امسال به این منطقه سفر کردن

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ فروردين ۹۳ ، ۱۲:۰۴
احد درویشی
يكشنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۳، ۱۰:۲۲ ق.ظ

بخش خداافرین

بخش خداآفرین یکی از بخش‌های شهرستان کلیبر در استان آذربایجان شرقی در شمال غربی ایران است.      

تقسیمات کشوری

شهرستان خداآفرین

هیئت وزیران طی مصوبه تاریخ ۱۳/۹/۸۹با توجه به ویژگی‌ها و بافت جغرافیایی منطقه، شرایط، امکانات و تقاضاهای مردمی با تشکیل یک شهرستان، دو بخش، یک دهستان، تغییر نام یک دهستان و الحاق چند روستا در استان آذربایجان شرقی موافقت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد وزارت کشور و به استناد ماده (۱۳) قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری، با تشکیل شهرستان خداآفرین به مرکزیت شهر خمارلو در استان آذربایجان شرقی متشکل از بخش‌های مرکزی، گرمادوز و منجوان موافقت کرد. همچنین هیئت وزیران با ایجاد بخش گرمادوز به مرکزیت روستای لاریجان از ترکیب دهستانهای گرمادوز شرقی و گرمادوز غربی در تابعیت شهرستان خداآفرین موافقت کرد. بر این اساس، بخش منجوان به مرکزیت روستای عاشقلو از ترکیب دهستانهای منجوان شرقی، منجوان غربی و دیزمار شرقی در تابعیت شهرستان خداآفرین ایجاد می‌شود. همچنین دهستان گرمادوز شرقی به مرکزیت روستای محمودآباد از ترکیب روستاها، مزارع و مکانهای محمودآباد، قورتلجه سفلی، قورتلـجه علیا، قشلاق قلی بـیگلو علیا، قشلاق قلی بیگلو سفلی، قشلاق حاج لطفعلی، ایری بوجاق، خلف بیگلوی سفلی، خلف بیگـلوی علیا، قشلاق داغلو، قشلاق شاه بنده، قشلاق مددلو، حسن قشلاقی، آق قشلاق، حسن قشلاقی کنگرلو، انبار جهاد عشایر، پاسگاه خلف و دیده‌بانی پاسگاه و پاسگاه نظامی در تابعیت شهرستان خداآفرین ایجاد می‌شوند. بر اساس مصوبه دولت، نام دهستان گرمادوز به گرمادوزغربی تغییر می‌یابد. بر این اساس، روستاها، مزارع و مکانهای قشلاق صومعه، حسنعلی کدخدالو، قشلاق ازبک و قشلاق شاه ولی از دهستان قشلاق بخش آبش‌احمد شهرستان کلیبر منتزع و به دهستان گرمادوز بخش خداآفرین همین شهرستان الحاق می‌شوند. بر این اساس، چنانچه روستا، مزرعه و مکانی غیر از موارد یادشده مشاهده شود یا در آینده به وجود آید، در تابعیت دهستان مذکور خواهدبود.

شهرستان خداآفرین

با مرکزیت شهر خمارلو

و با سه بخش:

۱) بخش مرکزی با مرکزیت شهر خمارلو و متشکل از دهستانهای:

الف) کیوان با مرکزیت شهر خمارلو

ب) بسطاملو با مرکزیت روستای بسطاملو

۲) بخش گرمادوز با مرکزیت شهر لاریجان و متشکل از دهستانهای:

الف) گرمادوز شرقی با مرکزیت شهر لاریجان

ب) گرمادوز غربی با مرکزیت روستای محمودآباد

۳) بخش منجوان با مرکزیت شهر عاشقلو و متشکل از دهستانهای:

الف) منجوان غربی با مرکزیت شهر عاشقلو

ب) منجوان شرقی با مرکزیت روستای جانانلو

ج) دیزمار غربی با مرکزیت روستای مردانقم تشکیل شد.

جای‌های دیدنی

روستای ابراهیم سمی

جمعیت

بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت بخش خداآفرین شهرستان کلیبر در سال ۱۳۸۵ برابر با ۳۵٬۶۴۲ نفر بوده‌است

۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ فروردين ۹۳ ، ۱۰:۲۲
احد درویشی