خداآفرین-منطقه ازاد ارس khodaafarin-Aras free trade

خداآفرین پر از زیباییست باید ان را شناخت khodaafarin is full of beauty It recognition should : پایگاه اطلاع رسانی ارس خداافرین

مدیر وبلاگ مهندس احد درویشی

 کارشناسی ارشد عمران سازه

 web master: civill engeineer ahad darvish

دکتر الله قلی قلی زاده نماینده کلیبر خداافرین و هوراند

در تلگرام کانال سایت رو دنبال کنید

برای درج تبلیغات با ما تماس بگیرید

09194398546      درویشی

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران

شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده های مهندسین تلاشگر است

رهبر من،طلای نار لاله هایی،امید قلب عاشقایی ،خمینی زمان مایی

ارزو مه همیشه یاور توباشم،میون لشکر تو باشم،علی اکبر تو باشم

چشم اسمونی تو ،اهل روزه حسینه،توی دست زخمی تو ،پرجم پیر خمینه

گل سرخ پرپر من،پر مزن برابر من

تا من زنده هستم و مسولیت دارم

نخواهم گذاشت این حرکت ملت

به سوی ارمانها ذره ای منحرف شود

سال اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل

دکتر روحانی ریاست جمهوری اسلامی ایران

دولت تدبیر وامید

در محک

 امید ادامه دارد

کودکی ادامه دارد

         منطقه ازاد تجاری ارس

شورای عالی مناطق ازاد و ویژه

اقتصادی

آخرین نظرات

فال حافظ

۵ مطلب در آذر ۱۳۹۵ ثبت شده است

photo_2016-12-20_12-02-59

به نقل ازصریر: حساسیت ها و شرایط ویژه فضای رسانه ای در جامعه ما به قدری است که رهبر فرزانه انقلاب در فرمایشی در این زمینه فرموده اند که اگر رهبر نبودم حتما رئیس فضای مجازی می شدم.

به گزارش صریر از تبریز، حساسیت ها و شرایط ویژه فضای رسانه ای در جامعه ما به قدری است که رهبر فرزانه انقلاب در فرمایشی در این زمینه فرموده اند که اگر رهبر نبودم حتما رئیس فضای مجازی می شدم.

این توجه ویژه رهبری به فضای مجازی، تکلیفی بر دوش همه ما می گذارد تا با لبیک گویی به خواسته رهبر انقلاب، در جهاد نرم هم نقش مثبتی ایفا کنیم.
به همین منظور هم در نشست پرشور و صمیمی بسیجیان پایگاه مقاومت شهید مظاهری، پیرامون سواد رسانه ای، مزایا و معایب این فضا و راهکارهای مقابله با اثرات مخرب فضای رسانه بحث و تبادل نظر شد.
بابک نصرت زاده در جمع بسیجیان پایگاه مقاومت شهید مظاهری گفت:رسانه ها در دوران کنونی بخشی جدایی ناپذیر از زندگی مردم شده اند و مردم در طول شبانه روز از محتواهای اجتماعی و سیاسی و آموزشی و اقتصادی رسانه ها استفاده می کنند.
وی در این جلسه افزود: .نسل کنونی جامعه هم از ابتدایی حیاتش با رسانه ها بزرگ می شوند اطلاعاتی امروز این نسل بخش عظیم فرهنگ ارزش ها و هنجارهای جامعه خود و دیگر جوامع را از رسانه ها دریافت می کنند واین رسانه ها هستند که اولویت های ذهنی و حتی رفتاری را به ما می آموزند و تعیین می کنند.
این کارشناس امور رسانه افزود: رسانه ها به عنوان یکی از نهادهای اجتماعی کارکرد انتقال میراث فرهنگی و اجتماعی و ارزشهای جوامع را برعهده دارند در عصر فعلی با عنایت به نقش بارز رسانه ها در جامع و اطلاع رسانی پیرامون موضوعات سیاسی – اجتماعی – فرهنگی و اقتصادی سعی می کنند الگوهای نوینی را به جوامع وارد نمایند تا جایگزین فرهنگ ها و ارزش ها و الگوهای سنتی شوند.
نصرت زاده با اشاره به شرایط موجود در فضای رسانه ای در جامعه کنونی گفت: در این رهگذر رسانه ها به عنوان عامل تغییر و تحول در ارزش ها و هنجارها مطرح هستند به طوری که سنت ها را به مبارزه می طلبند وبه صورت یک عامل موثر در دگرگونی نگرش ها و رفتارهای نسل جدید عمل می کنند همین امر می تواند منجر به شکاف نسلی و عدم انتقال تجربیات نسل گذشته به نسل فعلی شود نسل فعلی هرآنجه را که از رسانه می خواند می شنود و می بیند ملاک نگرش عمل و رفتار خود قرار می دهد .
وی با اشاره به ویژه گی های بارز رسانه ها گفت:ویژه گی های مشترک ارتباط جمعی عبارتند ازسرعت انتشار ، مداومت انتشار ،وسعت جهانی انتشار ،فراوانی و گوناگونی محتوای نقش کار ساز و موثر رسانه ها در جهت رشد و توسعه جوامع واژه جدید ارتباط توسعه ای را وارد ادبیات ارتباطات و رسانه کرده است .ارتباطات توسعه ای ارتباط هدفداری است که برقرار کننده آن در چهارچوب اهداف معینی از قبیل ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار مخاطبان کوشش می کند .
نصرت زاده وظایف رسانه ها را رهبری و راهنمایی، آموزشی و خبری، تفریحی و تبلیغی دانست و گفت: رسانه ها اگر بتوانند به این وظایف به خوبی عمل کنند هم به رشد و شکوفایی جوامع کمک خواهند کرد و هم رضایت مخاطبان را جلب خواهند کرد.
این کارشناس امور رسانه در ادامه افزود:ویژه گی های رسانه های اجتماعی امکان مشارکت کردن، باز بودن، ارتباط دوسویه ،شکل گیری جماعت های آنلاین، توانایی برقراری آنلاین است.
وی با اشاره به نقش مخرب و منفی برخی از رسانه ها و شبکه های ماهواره ای گفت:رسانه های ماهواره ای ، دیوارهای خانواده را هرچه بیشتر نفوذ پذیر ساخته و حوادث را نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح جهانی به خانه ها وارد می کنند و اگر این فضا مدیریت نشود لطمات جبران ناپذیری را متوجه جامعه خواهند کرد.
نصرت زاده در ادامه به دیگر نتایج مخرب رسانه های اینترنتی و شبکه های ماهواره ای اشاره کرد و گفت: خانواده ابعاد سنتی ، ملی و تک ساختی خود را از دست داده و چند ساختی شده است،
خانواده دیگر محل استراحت نیست ؛ می توان در آن کارکرد و یا به برقراری ارتباط با دنیای خارج پرداخت، طرز چیدمان مبلمان و اثاثیه خانواده تحت تاثیر رسانه چون تلویزیون یا رایانه قرار می گیرد، معماری خانه ها به دلیل ماهواره تغییر می یابد، رابطه انسان با انسان جای خود را به انسان و اشیا ء می دهد و در واقع به نام شی سروری اتفاق می افتد ،
استفاده از اینترنت و ماهواره اعم از مفید و غیر مفید ، نه تنها دنیای فیزیکی فرزندان و والدین را جدا کرده ، بلکه تماس و ارتباط عاطفی و اجتماعی والدین و فرزندان را تضعیف می کند.
این کارشناس رسانه گفت: بسیاری از این فن آوریها ، اطلاعاتی عرضه می کنند مطابق با ارزشهای جامعه ما ندارند . واقعیت این است که بسیاری از پدران و مادران و مربیان که به سرنوشت آینده و به فرهنگ ملی خود علاقمند هستند ، ضمن پذیرش محاسن و مزایای آموزشی ، و هنری و تفریحی این وسایل ، از بد آموزی های آنها نیز بیمناک هستند.
نصرت زاده ادامه داد:استفاده بی رویه و نادرست از این فناوری ها دسترسی آزاد نوجوانان و جوانان به سایت های مبتذل به ویژه در فضایی خلوت و دور از نظارت اعضای خانواده ، امیال و احساسات آنها را تحریک کرده و احتمالا آنها را به سوی ارتکاب جراءم جنسی و ناهنجاریهای اجتماعی سوق می دهد . در این میان نقش مادران به عنوان هسته مرکزی خانواده موثر می باشند . اگر توصیه براین باشد که والدین کودکان و نوجوانان را از دسترسی به این فناوری ها محروم کنند و در فرهنگی خانواده را به روی تمام تحولات و نو آوری ها ببندند و در محرومیت و جهل بسر برند ،مسلما این توصیه غیر منطقی و مطابق با مقتضیات امروزی نیست.

بابک نصرت زاده / جانشین سازمان بسیج رسانه استان آذربایجانشرقی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آذر ۹۵ ، ۱۲:۵۹
احد درویشی
پنجشنبه, ۱۸ آذر ۱۳۹۵، ۰۲:۰۰ ب.ظ

مذاکره چینی ها برای احداث فرودگاه ارس

مذاکره چینی ها برای احداث فرودگاه ارس 

مذاکره چینی ها برای احداث فرودگاه ارس

هیات اقتصادی چینی برای اجرای پروژه فرودگاه ارس با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس وارد مذاکره شد.

به گزارش خداافرین ارس به نقل ازاداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، معاون راه آهن دولتی و معاون شرکت دولتی نفت چین با هدف بررسی مشارکت در ساخت فرودگاه ارس و ایجاد پالایشگاه و خط آهن جلفا قلی بیگلو با مدیرعامل ارس مذاکره کردند.

محسن خادم عرب باغی در این دیدار دستور معرفی این هیات اقتصادی به سرمایه گذاران حوزه پتروشیمی را صادر کرد.

همچنین برای آشنایی بیشتر هیات چینی با دو پروژه فرودگاه و راه آهن، بازدید میدانی از مکان و مسیر تعیین شده برای این پروژه ها بعمل آمد.

منطقه آزاد ارس در شمال غرب ایران و در همسایگی با کشورهای آذربایجان و ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان واقع می باشد. ارس با 51 هزار هکتار وسعت بعنوان صنعتی ترین منطقه آزاد ایران مطرح بوده و در چهار محدوده منفصل جلفا (مرز ایران و نخجوان) با 20 هزار و 500 هکتار، نوردوز (مرز ایران و ارمنستان) با 411 هکتار، محدوده خداآفرین با پنج هزار و 700 هکتار و محدوده قلی بگلو (مرز ایران و آذربایجان) با 25 هزار هکتار مجری سیاست ها و ماموریت های اقتصادی تعریف شده می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ آذر ۹۵ ، ۱۴:۰۰
احد درویشی

بازگشایی گمرک خداآفرین در روزهای آینده
فرماندار خداآفرین گفت: با معرفی مسئول جدید، درآینده نزدیک گمرک خداآفرین فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

به گزارش خداافرین ارس به نقل از  کلیبر خبر؛ امین امینیان در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این شهرستان افزود: گمرک خداآفرین که در سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده بود، از اواخر سال ۱۳۹۴ به دلیل تخلف انجام گرفته در امور ترخیص کالا، به دستور مقامات قضایی و امنیتی تعطیل شده بود.

وی خاط نشان کرد: با معرفی مسئول جدید، درآینده نزدیک گمرک خداآفرین فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

فرماندار شهرستان خداآفرین با اشاره به نگرانی مردم از نحوه واگذاری و تقسیم اراضی پایاب سد خداآفرین تصریح کرد: روستاهایی که اراضی آن ها در داخل اراضی پایاب سد خداآفرین قرار گرفته، هیچ گونه نگرانی از بابت حق و حقوق خود نداشته باشند و با اطمینان خاطر اعلام می کنم ذره ای از حقوق مردم و ذینفعان پایمال نخواهد شد و اولویت اصلی مسئولان استانی و شهرستانی بهره مندی مرزنشینان از این اراضی است.

امینیان با بیان اینکه توسعه پایدار لازمه امنیت پایدار است گفت: مردم خداآفرین تا سه سال آینده عملاً و به صورت ملموس اشتغال و درآمد حاصل از طرح پایاب سد خداآفرین را مشاهده خواهند کرد و از ظرفیت شرکت کشت و صنعت خوشه صبا نیز برای توسعه سایر اراضی پایاب خداآفرین که دولت توان توسعه آن را ندارد استفاده خواهیم برد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ آذر ۹۵ ، ۱۳:۵۷
احد درویشی
پنجشنبه, ۱۸ آذر ۱۳۹۵، ۰۱:۵۳ ب.ظ

شکار ممنوع شد

رییس حفاظت محیط زیست شهرستان کلیبر از ممنوعیت شکار و لغو تمامی پروانه‌های شکار صادر شده خبر داد.

به نقل از کلیبر خبر عبدالرضا کلانتری در گفت‌وگو با کلیبر خبر، تصریح کرد: به دلیل شیوع بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان و برای حفظ سلامتی شهروندان تمامی پروانه‌های شکار صادره که تا پایان ۱۵ دی‌ماه ۱۳۹۵ مهلت داشتند، ملغی اعلام شده‌اند.

به گفته‌ی وی، از این پس، با هر گونه شکار در منطقه به عنوان  شکار  غیر مجاز برخورد خواهد شد.

کلانتری تأکید کرد: این ممنوعیت، صرفاً برای حفظ سلامت خود شهروندان در برابر  بیماری مسری  آنفلوآنزای پرندگان که بین انسان و پرندگان مشترک است  اعمال شده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ آذر ۹۵ ، ۱۳:۵۳
احد درویشی

ارمنستان برای جلوگیری از آلودگی رودخانه ارس تلاش بیشتری کند

جهانگیری
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اهمیت مسایل زیست محیطی برای ساکنان حاشیه رودخانه ارس، گفت: ما خواستار اقدامات بیشتر طرف ارمنی در این زمینه برای رفع نگرانی ها هستیم.

به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری ظهر امروز در دیدار آشوت مانوکیان وزیر انرژی، امور زیربنایی و منابع طبیعی ارمنستان، اظهار داشت: ارمنستان جایگاه ویژه ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد و ما هیچ سقف و محدودیتی برای توسعه روابط قایل نیستیم.

وی با اشاره به سفر سال گذشته خود به ایروان و دیدار با رییس جمهور و نخست وزیر ارمنستان، گفت: خوشبختانه بخشی از توافقات امروز عملیاتی شده است و باید با پیگیری کمیسیون مشترک دو کشور و رفع موانع روند اجرایی بخش‌های دیگر نیز سرعت یابد.

معاون اول رییس جمهور از مرز مشترک و ایجاد زیرساخت های لازم برای اتصال دریای سیاه به خلیج فارس به عنوان فرصتی برای ارتقای همکاری های ایران و ارمنستان یاد کرد و خواستار مساعی دو کشور برای احداث زیر ساخت های حمل و نقل ریلی و جاده ای شد.

جهانگیری توسعه همکاری های بانکی وگمرکی برای افزایش حجم مبادلات دو کشور را ضروری دانست و گفت: متاسفانه روابط اقتصادی و حجم تجارت میان طرفین متناسب با روابط سیاسی و عزم و اراده مسولان عالی رتبه دو کشور برای افزایش تعاملات افزایش نیافته و جا دارد تا کمیسیون مشترک دوجانبه در این زمینه بیشتر فعال باشد.

وی همچنین به موضوع آلودگی رودخانه ارس و قول مقامات ارمنی برای کاهش آلودگی های این رودخانه اشاره کرد و با تاکید بر اهمیت مسایل زیست محیطی برای ساکنان حاشیه این رودخانه، گفت: ما خواستار اقدامات بیشتر طرف ارمنی در این زمینه برای رفع نگرانی ها هستیم. 

آشوت مانوکیان نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت روابط دو کشور، برگزاری چهاردهمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی در کشور در تهران را زمینه ساز رفع موانع و پیشبرد مناسبات دانست و گفت: همکاری های منطقه ای در زمینه انرژی و احداث خط انتقال انرژی میان ایران، ارمنستان وگرجستان و یا شراکت ترکمنستان و روسیه در این زمینه می تواند سطح مبادلات و همکاری ها را بیش از پیش ارتقا دهد.

وی ایجاد کریدور ارتباطی میان دریای سیاه با خلیج فارس را از اولویت های دولتش برشمرد و با بیان اینکه خط سوم انتقال برق میان دو کشور پیشرفت قابل توجهی داشته از همکاری شرکت های ایرانی برای احداث زیرساخت ها و گاز رسانی به برخی مناطق در کشورش قدردانی کرد.

مانوکیان به پیگیری های کشورش برای کاهش آلودگی رودخانه ارس را خاطرنشان ساخت و گفت: رودخانه ارس ثروت مشترک کشورهای منطقه است و صیانت از محیط زیست منطقه نیز به نفع همه است.

وی از ساخت نیروگاه برقی روی رودخانه ارس با مشارکت ایران و نیز احداث مناطق آزاد برای ارمنستان با استفاده از تجارب ایران به عنوان دستورالعمل کمیسیون مشترک خبر داد و اظهار امیدواری کرد؛ مناسبات فیمابین همگام با روابط سیاسی دو کشور بیش از پیش ارتقا یابد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آذر ۹۵ ، ۰۸:۳۱
احد درویشی