خداآفرین-منطقه ازاد ارس khodaafarin-Aras free trade

خداآفرین پر از زیباییست باید ان را شناخت khodaafarin is full of beauty It recognition should : پایگاه اطلاع رسانی ارس خداافرین

مدیر وبلاگ مهندس احد درویشی

 کارشناسی ارشد عمران سازه

 web master: civill engeineer ahad darvish

دکتر الله قلی قلی زاده نماینده کلیبر خداافرین و هوراند

در تلگرام کانال سایت رو دنبال کنید

برای درج تبلیغات با ما تماس بگیرید

09194398546      درویشی

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران

شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده های مهندسین تلاشگر است

رهبر من،طلای نار لاله هایی،امید قلب عاشقایی ،خمینی زمان مایی

ارزو مه همیشه یاور توباشم،میون لشکر تو باشم،علی اکبر تو باشم

چشم اسمونی تو ،اهل روزه حسینه،توی دست زخمی تو ،پرجم پیر خمینه

گل سرخ پرپر من،پر مزن برابر من

تا من زنده هستم و مسولیت دارم

نخواهم گذاشت این حرکت ملت

به سوی ارمانها ذره ای منحرف شود

سال اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل

دکتر روحانی ریاست جمهوری اسلامی ایران

دولت تدبیر وامید

در محک

 امید ادامه دارد

کودکی ادامه دارد

         منطقه ازاد تجاری ارس

شورای عالی مناطق ازاد و ویژه

اقتصادی

آخرین نظرات

فال حافظ

ارس توان تبدیل به منطقه پردازش صادرات ملی را دارد

ارس توان تبدیل به منطقه پردازش صادرات ملی را دارد


معاون امور زیربنایی و توسعه سازمان منطقه آزاد ارس گفت: ارس توان تبدیل به منطقه پردازش صادرات ملی را دارد.
به نقل ازاداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، ایرج حاتمی در نشست با هیاتی از معاونین و مدیران سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: در طرح آمایش، منطقه آزاد ارس توان تبدیل به منطقه پردازش صادرات ملی را دارد تا بخشی از کالا هایی در کشور تولید شود در ارس پردازش شود و در بازارهای 800 میلیونی وبین المللی مصرف شود.
وی در ادامه گفت: سند توسعه و آمایش منطقه آزاد ارس بر مبنای دو اصول انجام گرفته که یکی انجام آمایش محیطی و تهیه فعالیت ها بر اساس ظرفیت اکولوژیکی منطقه و دومی ایجاد سازگاری بین فعالیت های سند توسعه و طرح راهبردی متناسب با توان اکولوژیکی منطقه بود که طرح جامع ارس نیز بر اساس این شالوده برای افق بیست ساله شکل گرفته است.
حاتمی افزود: در کشورهای توسعه یافته 70 درصد تولیدات ناخالص ملی در یکصد کیلومتری مرزها می باشد در حالی که امروز ما از مرزها غافل شدیم.
معاون امور زیربنایی و توسعه ارس در پایان گفت: یکی از مشکلات امایش، اصول حاکم بر تدوین این سند است چرا که این آمایش در عصر صنعت تهیه شده و در حال حاضر که عصر فراصنعت است این طرح زیاد همخوانی ندارد و نتیجه اش این است که در حاشیه کشور بیکاری و فقر بیداد می کند و در مرکز کشور آلودگی هوا و انباشت جمعیت بخاطر تمرکز فعالیت های صنعتی.
در ادامه این نشست معاون امور آمایش و توسعه منطقه ای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: به منظور دستیابی به توسعه پایدار، سند آمایش مناطق مرزی کشور مجددا در دست تدوین است.
علیرضا رحمت نیا گفت: تدوین این سند با هدف شناسایی توانمندی ها، ظرفیت ها و نیز بررسی مشکلات و تنگناهای مناطق مرزی کشور جهت رسیدن به توسعه پایدار صورت می گیرد.
رحمت نیا افزود: دستیابی به سندی که سازمان فضایی منسجم و اثربخشی داشته باشد و ظرفیت ها و توانمندی های مناطق مختلف در آن لحاظ شود، اصلی ترین هدف از تدوین طرح آمایش است.
وی افزود: در مطالعات آمایش سرزمین از طریق شناسایی فرصتها و پتانسیل های هر منطقه، امکان بهره گیری و استفاده بهینه از آن را بیشتر می کند.
گفتنی است معاون امور آمایش و توسعه منطقه ای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور بهمراه هیاتی از مدیران استانی این سازمان از پتانسیل ها و فازهای مختلف صنعتی، عمرانی و گردشگری زون های چهارگانه جلفا، نوردوز و خداآفرین منطقه آزاد ارس بازدید کردند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی